Östra Nyland (2009)

Valmistuessaan ÖN:n ulkoasun uusiminen muodostui huomattavasti alkuperäistä ”kevyttä” päivittämistavoitetta laajemmaksi. Lukijat löysivät uuden lehden heti, ja lehteä aikaisemmin lukematon nuoriso on suhtautunut uudistukseen positiivisesti.

COPPER DESIGNING TEHTÄVÄ:
Lehden uuden ulkoasun luominen kokonaisuudessaan.
Uuden logon/sivupään luominen lehteä ja markkinointia varten.
Lehden osien sivumallien luominen.

///

Arbetet med ÖN:s redesign började som en ”light”-uppdatering, men blev väldigt mycket mera när det väl var färdigt. Läsarna hittade genast den nya tidningen, och de yngre ickeläsarna har varit positiva.

Vår roll:
Skapa ny form för tidningen i sin helhet.
Ny logotyp/tidningshuvud för både tidning och marknadsföring.
Sidmallar för delar av tidningen.

  • Designed by: Kristofer Pasanen, 2009